Over mij als schrijver

Al sinds dat ik klein ben, ben ik gefascineerd door taal en schrijven. Iets mooi verwoorden op papier geeft me voldoening!

Blogger

Tijdens mijn middelbare schooltijd hield ik een blog bij. Ik schreef over belevenissen uit mijn leven en volgde andere bloggers. Hierdoor leerde ik meer over het schrijven van web-teksten en de invloed van zoekwoorden.

Academische schrijfkennis

Na de middelbare school, begon ik aan de opleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen (CIW). Hierin leerde ik diverse soorten teksten analyseren en optimaliseren.

In mijn masteropleiding verdiepte ik me verder in schrijfvaardigheid. Zo zette ik een schrijftraining op, voerde ik een schrijfcoachgesprek en verdiepte ik mij in wetenschappelijk schrijfonderzoek.

Mijn afstudeeronderzoek ging over gedichtenschrijflessen in het basisonderwijs. Ik interviewde leerkrachten, pabo-studenten en leerlingen. Dit was erg interessant om te doen!

Freelance tekstschrijver

Mijn passie voor poëzie en schrijven kon ik eerst kwijt in een project dat ik coördineerde bij het Poëziepaleis. Hier heb ik in samenwerking met andere auteurs, een doorlopende leerlijn poëzie (Poëziegids Junior) ontwikkeld.

Nu zet ik graag mijn schrijfkennis als freelance tekstschrijver voor jou in!

Mijn opleidingen samengevat

  • 2015-2016 Master Communicatie en Educatie, Rijksuniversiteit Groningen
  • 2011-2015 Bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen, Rijksuniversiteit Groningen
  • 2011 Cursus Webdesign, LOI
  • 2010 (3mnd.)Bachelor Psychologie, Radboud Universiteit Nijmegen